Alleen online LED Ringlamp Set 48W LR-480 Expand

LED Ringlamp Set 48W LR-480

StudioKing StudioKing

572068

Nieuw

1x LR-480 ringlamp
1x Spiegel
1x Smartphone houder
1x Stroomkabel
1x Tas

Meer details

36 Stuks

Magazijn Leverancier

106,00 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De LR-480 is een led-ringlamp, welke speciaal is ontwikkeld voor visagisten, modellen en vloggers. De meegeleverde vergrotingsspiegel en smartphonehouder kunt u in de ringlamp plaatsen, om uw make-up nauwkeurig aan te brengen en vervolgens de perfecte selfie of beautyvlog te maken. De ringlamp zorgt hierbij voor een sterk, natuurlijk licht. Uiteraard is het ook mogelijk om een DSLR camera te plaatsen, met behulp van de meegeleverde 1/4” male adapter. Aan de onderkant van de LR-480 zit een spigot met tilting bracket, om de LED lamp op vrijwel elk lampstatief te plaatsen.

Technische specificaties LR-480
Met de twee draaiknoppen aan de binnenkant van de LR-480 kunt u de kleurtemperatuur en helderheid instellen. Het bereik van de kleurtemperatuur is 3200K - 5500K. Hierbij zorgt de zeer hoge CRI waarde van 97 voor natuurlijke en rijke kleuren. De ingebouwde ledlampjes sturen het licht uit in een hoek van 120 graden. Met de bijgeleverde stroomadapter sluit u de LR-480 aan op een stopcontact. Het is ook mogelijk om de LR-480 op twee NP-F accu's te laten werken. De binnen-diameter bedraagt 28,5 cm.

Toepassing LR-480
Waar men tot voorheen in een professionele kleedkamer een grote spiegel met rondom gloeilampen had hangen, kan tegenwoordig met een compacte, lichte led-ringlamp hetzelfde resultaat worden bereikt. Ideaal voor het opbrengen van make-up en het maken van de mooiste opnames. De spiegel heeft twee zijden, waarbij één van de twee een vergroting heeft. Voor zowel mannen als vrouwen zorgt de LR-480 voor een mooi, sprekend plaatje. De vorm van de LR-480 zorgt bovendien voor prachtige oplichtende rondjes in uw ogen. In de meegeleverde tas neemt u de LR-480 overal makkelijk mee naar toe.

Vermogen LED 48 W
Kleur mode Bi-Color
Kleurtemperatuur 3200~5500 °K - Bi-Color
CRI 97
Vorm Octogonaal / Rond
Voeding Netspanning / Batterij
Voedingsadapter AC 220V - DC
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.