Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online LED Ringlamp Set 65W LR-650 Expand

LED Ringlamp Set 65W LR-650

StudioKing StudioKing

572067

Nieuw

1x LR-650 ringlamp
1x Spiegel
1x Smartphone houder
1x Stroomkabel
1x Tas

Meer details

38 Stuks

Magazijn Leverancier

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De LR-650 is een led-ringlamp, welke speciaal is ontwikkeld voor visagisten, modellen en vloggers. De meegeleverde vergrotingsspiegel en smartphonehouder kunt u in de ringlamp plaatsen, om uw make-up nauwkeurig aan te brengen en vervolgens de perfecte selfie of beautyvlog te maken. De ringlamp zorgt hierbij voor een sterk, natuurlijk licht. Uiteraard is het ook mogelijk om een DSLR camera te plaatsen, met behulp van de 1/4” male adapter die u bij de optionele accessoires vindt. Om accessoires te bevestigen, bevinden zich op de binnenkant van de LR-650 coldshoe-aansluitingen. Aan de onderkant van de LR-650 zit een spigot met tilting bracket, om de LR-650 op vrijwel elk lampstatief te plaatsen.

Technische specificaties LR-650
Met de twee draaiknoppen aan de achterkant van de LR-650 kunt u de kleurtemperatuur en helderheid instellen. Het bereik van de kleurtemperatuur is 3200K - 5600K. De 416 ingebouwde ledlampjes sturen het licht uit in een hoek van 120 graden. Met de bijgeleverde stroomadapter sluit u de LR-650 aan op een stopcontact. De binnen-diameter bedraagt 32,5 cm.

Toepassing LR-650
Waar men tot voorheen in een professionele kleedkamer een grote spiegel met rondom gloeilampen had hangen, kan tegenwoordig met een compacte, lichte led-ringlamp hetzelfde resultaat worden bereikt. Ideaal voor het opbrengen van make-up en het maken van de mooiste opnames. De spiegel heeft twee zijden, waarbij één van de twee een vergroting heeft. Voor zowel mannen als vrouwen zorgt de LR-650 voor een mooi, sprekend plaatje. De vorm van de LR-650 zorgt bovendien voor prachtige oplichtende rondjes in uw ogen. In de meegeleverde tas neemt u de LR-650 overal makkelijk mee naar toe. Met de usb-poort op de achterkant kunt u uw smartphone opladen tijdens het gebruik.

Vermogen LED 65 W
Aantal LED’s 416
Kleur mode Bi-Color
Kleurtemperatuur 3200~5600 °K - Bi-Color
CRI 84
Vorm Octogonaal / Rond
Voeding Netspanning
Voedingsadapter AC 220V - DC
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.