RSM-18 - Standaardreflector ø18cm met opening voor paraplu - voor illuStar FI & FS & LEDB & SM & KS-serie (Bowens-S koppeling)
RSM-18
Deze illuStar Reflector past op alle illuStar studioflitsers met een Bowens-S compatibele koppeling. De reflector is ook te gebruiken in combinatie met een paraplu, dankzij een uitsparing aan de onderzijde. De reflector kan ook geplaatst worden op andere studioflitsers met een Bowens-S compatibele koppeling. Met deze reflector kunt u de lichthoek beperken tot ongeveer 55 graden. Opmerking - Bij gebruik met studioflitsers van andere merken of andere illuStar toestellen dan de FI, FS, LEDB, SM en KS series is het mogelijk dat de plaats van de parapluopening niet overeenkomt. - - De reflector is niet geschikt voor plaatsing op studioflitsers van andere merken die een verlengde hals vereisen (sommige oude modellen met Bowens koppeling).
illuStar
12.56
EUR
Promo RSM-18 - Standaardreflector ø18cm met opening voor paraplu - voor illuStar FI & FS & LEDB & SM & KS-serie (Bowens-S koppeling) Volledige grootte weergeven

RSM-18 - Standaardreflector ø18cm met opening voor paraplu - voor illuStar FI & FS & LEDB & SM & KS-serie (Bowens-S koppeling)

illuStar Fabrikant: illuStar - Belgisch merk

Referentie: RSM-18

Met opening voor flitsparaplu compatibel met illuStar FI & FS & LEDB & SM & KS serie

Meer details

  • illuStar & Bowens-S compatibel - 12.56 €

Beschikbaarheid: (200 in stock)

quantity up quantity down

Prijs 12,56 € incl. btw
15,70 € -20%

Garantie : 2 jaar

Onze snelste selectie:

Wordt geleverd met GLS - General Logistics Systems tussen 27/06/2017 en 29/06/2017

GLS - General Logistics Systems

GLS - General Logistics Systems

Vanaf 8,00 €