Alleen online Saramonic Condensator Richtmicrofoon SR-M500 Expand

Saramonic Condensator Richtmicrofoon SR-M500

Saramonic Saramonic

189451

Nieuw

1x XLR Cardioïde Stereo Condensatormicrofoon;2x Plopkap;1x Hotshoe-adapter;1x Handleiding (Engels);1x Garantiekaart;1x Full-color verpakking

Meer details

1 Item

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

235,00 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De SR-M500 van Saramonic is een compacte cardioïde stereo condensatormicrofoon. Middels de SR-M500 kunt u het totale omgevingsgeluid in hoge kwaliteit opnemen en zijn (spraak)geluiden van een paar meter afstand nog steeds goed hoorbaar. De plopkappen zorgen ervoor dat u ook buiten een stille opname kunt maken. Naast een bijgeleverde hotshoe-connector bevindt zich aan de onderzijde ook een 5/8" binnendraad met een 3/8" binnendraadadapter, welke gebruikt kan worden op meerdere accessoires.

Toepassing SR-M500
De SR-M500 is onmisbaar bij studio-opnamen van bijvoorbeeld drums, akoestische instrumenten en live-optredens. U plaatst de Twin Mount van de SR-M500 op de hotshoe van uw camera, waarna u de microfoons met XLR kabels op uw camera kunt aansluiten. De SR-M500 werkt namelijk op fantoomvoeding (24V of 48V). Bovendien is het mogelijk om zowel één als twee microfoons te gebruiken, welke op verschillende posities worden ingesteld om het geluid op meerdere manieren vast te leggen. Denk hierbij aan: naast elkaar, de X-Y-modus of de ORTF-modus. Met behulp van de instructies op de Twin Mount zijn deze posities eenvoudig uit te voeren.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.