Alleen online Saramonic Shotgun Microfoon Vmic Recorder Expand

Saramonic Shotgun Microfoon Vmic Recorder

Saramonic Saramonic

189466

Nieuw

1x Vmic; 1x 3.5 mm kabel; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Verpakking

Meer details

1 Item

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

199,00 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Vmic Recorder van Saramonic is een unidirectionele condensatormicrofoon met een super-cardioide richtingskarakteristiek. De Vmic Recorder is speciaal gemaakt voor DSLR-camera’s en videocamera’s. De metalen behuizing van de Vmic Recorder garandeert een hoge betrouwbaarheid. U plaatst de Vmic Recorder eenvoudig op uw camera middels de coldshoe- of schroefdraadaansluiting. U sluit de Vmic Recorder met de meegeleverde kabel aan op uw camera. Middels een adapter (zie optionele accessoires) is de Vmic Recorder ook geschikt voor smartphones. Om de Vmic Recorder te gebruiken plaatst u twee AA-batterijen (niet inbegrepen).

Ingebouwde recorder Vmic Recorder
U plaatst eenvoudig een microSD-kaart in de Vmic Recorder om het geluid veilig op te nemen. Dit kan handig zijn als extra backup, voor het geval dat het geluid niet goed in uw camera wordt geregistreerd. Daarnaast is het ook mogelijk om de Vmic Recorder zonder camera te gebruiken. Het geluid wordt zelfstandig opgenomen, zodat u het later zelf van de geheugenkaart kunt halen en verwerken.

Toepassing Vmic Recorder
De Vmic Recorder is onmisbaar bij algemene geluidregistratie in uw studio en op locatie. Met het meegeleverde windscherm is de Vmic Recorder ook buiten inzetbaar. Er is een low-cut filter aanwezig, om geluiden met een lagere frequentie dan 150 Hz weg te filteren. Om de geluidskwaliteit live te beoordelen kunt u rechtstreeks een koptelefoon aansluiten op de Vmic Recorder.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.