Alleen online Boya Shotgun Richtmicrofoon BY-PVM3000S Small Expand

Boya Shotgun Richtmicrofoon BY-PVM3000S Small

Boya Boya

350257

Nieuw

1x BY-PVM3000S microfoon; 1x Anti-shockhouder; 1x Plopkap; 1x Windscherm; 1x Opbergetui; 1x Reserveset elastiekjes; 1x Garantiecertificaat; 1x Handleiding; 1x Verpakking

Meer details

6 Stuks

Magazijn Leverancier

185,00 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De BY-PVM3000S van Boya is een professionele high-end richtmicrofoon met een supercardioïde richtkarakteristiek. De ingebouwde preampmodule zorgt ervoor dat het geluid versterkt wordt. Van de BY-PVM3000 zijn twee versies leverbaar: S en M. U bekijkt momenteel de S-versie, met een lengte van 28 cm. De S-versie neemt geluid op in een hoek van 70 graden. Vergeleken met de M-versie neemt de BY-PVM3000S geluid op in een grotere hoek. Dit resulteert in een hoog volume en relatief meer omgevingsgeluid. De BY-PVM3000S is geschikt voor de kortere afstanden. Met de knop op de BY-PVM3000S schakelt u de microfoon in en kunt u desgewenst een low-cut-filter inschakelen. Hiermee blokkeert u ongewenste bromtonen, bijvoorbeeld van de airconditioning of het verkeer.

Toepassing BY-PVM3000S
De BY-PVM3000S is ideaal wanneer u geluid van dichtbij zuiver wilt vastleggen en waarbij achtergrondgeluid weggefilterd moet worden. De ingebouwde xlr-male-aansluiting maakt het mogelijk om een xlr-kabel aan te sluiten en de microfoon te verbinden met uw camera. We hebben ook een speciale kabel voor koppeling met uw iPhone (zie optionele accessoires). De meegeleverde plopkap en het windfilter zorgen ervoor dat u binnen en buiten geen last heeft van (wind)ruis. De BY-PVM3000S wordt gemonteerd in een houder met elastieken. Dit zorgt ervoor dat bewegingen of tikjes aan de camera geen invloed hebben op het geluid. Indien uw camera geen fantoomvoeding levert, kunt u de BY-PVM3000S ook van stroom voorzien door een aa-batterij te plaatsen.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.