Alleen online Boya Shotgun Richtmicrofoon BY-PVM3000M Medium Expand

Boya Shotgun Richtmicrofoon BY-PVM3000M Medium

Boya Boya

350258

Nieuw

1x BY-PVM3000M microfoon; 1x Anti-shockhouder; 1x Plopkap; 1x Windscherm; 1x Opbergetui; 1x Reserveset elastiekjes; 1x Garantiecertificaat; 1x Handleiding; 1x Verpakking

Meer details

2 Stuks

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

199,00 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De BY-PVM3000M van Boya is een professionele high-end richtmicrofoon met een supercardioïde richtkarakteristiek. De ingebouwde preampmodule zorgt ervoor dat het geluid versterkt wordt. Van de BY-PVM3000 zijn twee versies leverbaar: S en M. U bekijkt momenteel de M-versie, met een lengte van 38 cm. De M-versie neemt geluid op in een hoek van 50 graden. Vergeleken met de S-versie neemt de BY-PVM3000M geluid op in een kleinere hoek. Dit resulteert in een gedempter volume en relatief minder omgevingsgeluid. De BY-PVM3000M is geschikt voor de grotere afstanden. Met de knop op de BY-PVM3000M schakelt u de microfoon in en kunt u desgewenst een low-cut-filter inschakelen. Hiermee blokkeert u ongewenste bromtonen, bijvoorbeeld van de airconditioning of het verkeer.

Toepassing BY-PVM3000M
De BY-PVM3000M is ideaal wanneer u geluid van een afstand van enkele meters zuiver wilt vastleggen en waarbij achtergrondgeluid weggefilterd moet worden. De ingebouwde xlr-male-aansluiting maakt het mogelijk om een xlr-kabel aan te sluiten en de microfoon te verbinden met uw camera. We hebben ook een speciale kabel voor koppeling met uw iPhone (zie optionele accessoires). De meegeleverde plopkap en het windfilter zorgen ervoor dat u binnen en buiten geen last heeft van (wind)ruis. De BY-PVM3000M wordt gemonteerd in een houder met elastieken. Dit zorgt ervoor dat bewegingen of tikjes aan de camera geen invloed hebben op het geluid. Indien uw camera geen fantoomvoeding levert, kunt u de BY-PVM3000M ook van stroom voorzien door een aa-batterij te plaatsen.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.