Gelet op Corona is het aangeraden ons telefonisch te contacteren voor een bezoek aan onze toonzaal of voor aankopen in ons magazijn
Alleen online Softbox Lichttent FK70 70x70cm Expand

Softbox Lichttent FK70 70x70cm

StudioKing StudioKing

571625

Nieuw

1 x Tent met lamphouder; 1 x Diffuusdoek voor de lamp; 1 x Achtergronddoek diffuus wit

Meer details

5 Stuks

Magazijn Leverancier

56,95 €

incl. btw

Op voorraad
559052a9630d3a356c357edea013297e.jpg

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De StudioKing Softbox Lichttent FK70 is speciaal ontworpen voor productfotografie, bijvoorbeeld voor glas, kunststof, sieraden, horloges, keramiek en electronica. De FK70 opnametent wordt geleverd met één achtergrond, namelijk diffuus wit. De achtergrond heeft een matte en een glanzende kant. De lichttent is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen op locatie, met behulp van de bijgeleverde beschermhoes. Het diffuse materiaal is geschikt om hinderlijke reflecties te minimaliseren en het licht egaal te verdelen. Het materiaal van de opnamebox geeft u een neutrale kleurtemperatuur. De voorkant van de tent kan worden afgesloten met het meegeleverde doek, die met klittenband wordt bevestigd. In het doek zit een opening waardoor u de lens van uw camera kunt plaatsen. Voor een ideale uitlichting is de box te gebruiken in combinatie met een optionele spiraal daglichtlamp welke u in de lamphouder kunt plaatsen. Voor deze lichttent adviseren wij de 28W spiraallamp, u kunt eventueel een lamp met een hoger of lager vermogen kiezen (zie: "Optionele Accessoires").

Mogelijkheden StudioKing Softbox Lichttent FK70

De StudioKing FK70 is ook geschikt om te gebruiken als continuverlichting met softbox. Door middel van de statiefaansluiting aan de lamphouder kunt u de lichttent eenvoudig op een statief plaatsen (zie: "Optionele Accessoires"). Op deze manier kunt u de lichttent voor nog meer doeleinden gebruiken, als belichting bij portretfotografie en videografie.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.