13 & 14 mei zijn we gesloten
Alleen online LED Lamp LPL-1602T 32W - Falcon Eyes Expand

LED Lamp LPL-1602T 32W - Falcon Eyes

Falcon Eyes Falcon Eyes

290647

Nieuw

1 x Falcon Eyes LPL-1602TD LED Lamp; 1 x U-bracket; 1 x Voedingskabel + transformator

Meer details

1 Item

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

229,00 €

incl. btw

Op voorraad
559052a9630d3a356c357edea013297e.jpg

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Falcon Eyes LPL-1602T is een high-power SMD (Surface Mounted Discrete) LED paneel. De 160 SMD LED's zorgen voor een betere verdeling in een hoek van 100 graden van het licht. Hierdoor is het licht minder fel aan uw ogen. De lamp is dimbaar door middel van het bijgeleverde bedieningspaneel en heeft een CRI-waarde van 95. De lamp heeft een robuuste metalen behuizing en moderne uitstraling. Door zijn hoge CRI van 95 is de lamp geschikt voor de veeleisende gebruiker en professioneel studiogebruik. De kleurtemperatuur van de lamp bedraagt 5600K. Het maximale vermogen is 32 watt.

Specificaties Falcon Eyes LPL-1602T
De meegeleverde U-bracket is voorzien van een standaard spigot aansluiting waardoor de lamp op vrijwel ieder lampstatief past, maar ook ergens aan opgehangen kan worden. LED lampen produceren vrijwel geen warmte en zijn vrij van flikkering. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor video-opnames, maar ook voor product- en portretfotografie. Meegeleverd wordt een tas om de lamp veilig en makkelijk mee te transporteren.

Draadloze communicatie:
Doormiddel van het bedieningspaneel op de achterkant van de Sophiez, LPL en RX lampen kunt u de lampen tegelijkertijd aansturen met één bedieningspaneel. Het enige dat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal te zetten(A/B/C/D /OFF), waarna u een van de lampen als bedieningspaneel voor de hele groep kunt gebruiken. Wanneer u verschillende soorten lampen uit deze series hebt kunt u deze ook aansturen met slechts 1 bedieningspaneel. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld twee setjes te maken en deze beide verschillend aan te sturen door ze op verschillende kanalen te zetten.

 

Beschikbaarheid wisselstukken / verbruiksgoederen -
Garantie 2 jaar
Kleur mode Daglicht
Voeding Netspanning / Batterij
Vorm Rechthoekig