Alleen online Boya Lavalier Microfoon BY-M1 Pro Expand

Boya Lavalier Microfoon BY-M1 Pro

Boya Boya

350279

Nieuw

1x BY-M1 Pro lavaliermicrofoon; 1x Dasspeld; 1x Plopkapje; 1x 3.5mm naar 6.3mm adapter; 1x LR44 batterij; 1x Tasje; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Garantiecertificaat; 1x Verpakking

Meer details

209 Stuks

Magazijn Leverancier

31,95 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De BY-M1 Pro van Boya is een professionele lavaliermicrofoon, welke geschikt is voor smartphones en (dslr) camera’s. Dankzij de kabellengte van 6 meter heeft u voldoende bewegingsvrijheid. Het bijzondere is dat de BY-M1 Pro zowel geschikt is voor smartphones als voor camera’s. Middels een speciale knop kunt u wisselen tussen deze twee modi. Wanneer u de BY-M1 Pro met een camera gebruikt, doet de LR44 batterij zijn werk; deze geeft de microfoon zijn voeding. Er wordt een 3.5mm naar 6.3mm adapter meegeleverd, om de BY-M1 Pro ook op professionelere camera’s aan te sluiten.

Het verschil met de BY-M1
De Pro-versie heeft een 3,5 mm uitgang, zodat u live het geluid kunt beluisteren met oordopjes. Daarnaast zit er een speciale knop op waarmee u een demping van -10 db kunt inschakelen. Dit komt van pas wanneer het geluid zeer luid is. De kabellengte is ook verlengd; 6 meter ten opzichte van vier meter.

Toepassing BY-M1 Pro
Met de BY-M1 Pro kunt u iemand interviewen en het geluid opnemen. Dankzij de universele inzetbaarheid en voordelige prijs, biedt de BY-M1 Pro een uitkomst voor de beginnende en gevorderde filmmaker. Voor de microfoon wordt een dasspeld en windscherm meegeleverd. Ook ontvangt u een handig opbergtasje.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.