Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Boya Digitale Handheld Microfoon BY-HM2 voor iOS, Android, Windows en Mac Expand

Boya Digitale Handheld Microfoon BY-HM2 voor iOS, Android, Windows en Mac

Boya Boya

350350

Nieuw

1x BY-HM2 microfoon; 1x Microfoonhouder; 1x Tafelstatief; 1x Kabelbeschermer; 1x 1/4" adapter; 1x 3/8" adapter; 1x usb-c naar usb-a kabel; 1x usb-c naar Lightning kabel; 1x usb-c naar usb-c kabel; 1x Opbergetui; 1x Garantiecertificaat; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Verpakking

Meer details

79 Stuks

Magazijn Leverancier

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De BY-HM2 van Boya is een handheldmicrofoon voor smartphones en computers. Neem geluid op in hoge kwaliteit, zowel bij losse audio-opnames als video’s. Er worden drie kabels meegeleverd:

- usb-c naar Lightning: verbind de microfoon met uw iPhone of iPad
- usb-c naar usb-c: verbind de microfoon met uw moderne Android-smartphone of moderne pc/mac
- usb-c naar usb-a: verbind de microfoon met uw traditionele pc/mac

U plaatst de microfoon eenvoudig in de microfoonhouder. Aan de onderkant zit een schroefdraad, om de microfoonhouder op het meegeleverde tafelstatief te bevestigen. Er worden ook adapters meegeleverd, zodat u de microfoon op elk statief met 1/4”, 3/8” en 5/8” male schroefdraad kunt bevestigen.

Tijdens de opname kunt u live meeluisteren door oordopjes of een koptelefoon op de 3.5 mm poort aan te sluiten. Het volume van de oordopjes en de gain zijn via twee draaiknoppen in te stellen. Batterijen zijn niet nodig; de BY-HM2 krijgt zijn stroom middels het apparaat waar de microfoon op is aangesloten. U schakelt de BY-HM2 in met de on/off knop, waarna een controlelampje gaat branden. De meegeleverde kabelbeschermer zorgt ervoor dat er geen kabelbreuk optreedt bij de aangesloten kabels. Onderweg neemt u de BY-HM2 eenvoudig mee in de meegeleverde opbergetui.

Toepassing BY-HM2
Wanneer u gesprekken, interviews of voice-overs in hoogwaardige kwaliteit wilt vastleggen met uw smartphone of computer, is de BY-HM2 een ideale uitkomst. Stemgeluid wordt kraakhelder en met zeer weinig achtergrondruis opgenomen. Dus of u nu een presentatie filmt en het geluid direct onder de video wilt vastleggen of u een voice-over opneemt met uw laptop, de BY-HM2 is universeel inzetbaar.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.