Alleen online Miops Flitsadapter TT-FA2 voor Speedlite Camera Flitsers Expand

Miops Flitsadapter TT-FA2 voor Speedlite Camera Flitsers

Miops Miops

189360

Nieuw

1x Miops dubbele hotshoe adapter; 1x Miops synchronisatiekabel (1 m.); Verpakking

Meer details

6 Stuks

Magazijn Leverancier

39,95 €

incl. btw

Op voorraad
559052a9630d3a356c357edea013297e.jpg

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Mobile Flash kit van Miops bestaat uit een flitsadapter en 3.5mm kabel, waarmee nieuwe creatieve mogelijkheden gecreëerd kunnen worden voor het maken van unieke foto’s. U sluit uw studioflitser of externe cameraflitser aan op de flitsadapter en verbindt het geheel via de 3.5mm kabel en een mobile dongle (zie optionele accessoires) met uw smartphone of tablet (iOS of Android). Met de Miops Mobile app kunt u de flitser vervolgens laten triggeren op basis van o.a. geluid, trilling, beweging, afgelegde afstand of een ingestelde vertraging. Wanneer u uw studioflitser wilt gebruiken, heeft u hiervoor een synchrokabel nodig. Bekijk de geschikte kabels bij de optionele accessoires.

Toepassing Mobile Flash kit

Wanneer u in een studio een bepaalde gebeurtenis wilt vastleggen op basis van high-speed fotografie, is zelfs de meest geavanceerde camera te traag om op het juiste moment uw flitser aan te sturen. Een vertraging van 50 milliseconden is al te lang om het gewenste resultaat te bereiken. De Mobile Flash kit lost dit als volgt op: u sluit uw flitser rechtstreeks aan op uw smartphone of tablet, dankzij de hotshoe adapter en kabel. U zorgt dat u in een volledig verduisterde ruimte bent en stelt uw camera in op een lange sluitertijd (bijvoorbeeld 10 seconden). Wanneer binnen dit tijdsbestek een gebeurtenis plaatsvindt, waarop de app een signaal naar de flitser zendt om te flitsen, zal enkel dit moment zichtbaar zijn op de foto. Zo heeft u een bijzondere mogelijkheid om op exact het juiste moment bijvoorbeeld een knappende ballon te fotograferen. Optioneel is het mogelijk om via de app een specifieke vertraging in te bouwen, zodat er bijvoorbeeld 10 milliseconden kan worden vertraagd wanneer er een gebeurtenis plaatsvindt. Het juiste moment wordt vervolgens perfect vastgelegd. In de onderstaande video vindt u een praktijkvoorbeeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van met water gevulde ballonnen:

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.