Alleen online Tronix Generator Explorer Mini incl. tas Expand

Tronix Generator Explorer Mini incl. tas

Innovatronix Innovatronix

291940

Nieuw

Tronix Mini; Draagtas; Netsnoer; Handleiding (Engels)

Meer details

2 Stuks

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

599,00 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

Wilt u uw studioflitsers buiten gebruiken, of op een locatie waar geen stroomvoorziening is? Dan is de draagbare en compacte Tronix Explorer generator onmisbaar! De Tronix Explorer Mini is de lichtste generator uit de Tronix serie. Ondanks zijn kleine formaat, levert de Mini een continue vermogen van 400Ws en een piekvermogen van 1200Ws! Door zijn snelle oplaadtijd kunt u buiten nagenoeg net zo werken als in een studio. In combinatie met een flitser met een vermogen van 500Ws genereert de Tronix Explorer Mini 160 tot 220 flitsen op vol vermogen (op basis van een oplaadtijd van 1 tot 2 seconden. Let op: dit is een indicatie, dit verschilt per merk). In combinatie met een flitser met een vermogen van 1000Ws genereert de Tronix Explorer Mini 80 tot 100 flitsen op vol vermogen (op basis van een oplaadtijd van 3 tot 5 seconden. Let op: dit is een indicatie, dit verschilt per merk).

De batterijen in de Tronix generatoren zijn gevuld met gel. Om te voorkomen dat deze gel opdroogt ('lui wordt'), moeten de batterijen minstens eens per 3 maanden opgeladen worden. Bij weinig gebruik wordt echter aanbevolen om eens per maand op te laden. De Tronix generator is voorzien van een ingebouwde druppellader, die zorgt voor een constante lading en ontlading van de accu's. Deze accu's blijven daardoor actief. Bij dagelijks gebruik is het het beste om ook dagelijks op te laden. Om deze reden zit en een garantieperiode van 1 jaar op de batterijen. De Tronix Mini is geschikt zowel 110V als 230V.

Onderaan deze pagina vindt u een compatibiliteits lijst voor alle Tronix Generatoren.

De Tronix generatoren werken met vrijwel iedere studioflitser. Hier is een lijst met flitsers waarmee is getest: http://www.innovatronix.com/index.php/component/k2/item/33-tronix-explorer-compatibility-chart

In de generator zitten verwisselbare accu's. Op deze accu's wordt een garantietermijn gegeven van 1 jaar.

Number of Pops and Recycling time
EXP Mini Monolight flash Load
# of flashes/ recycling time 200WS 400 / <1sec
# of flashes/ recycling time 500WS 200 / 1 sec
# of flashes/ recycling time 600WS 120+ / 1-2 sec
# of flashes/ recycling time 1000WS 80+/ 3 sec
# of flashes/ recycling time 1200WS 50+/ 4 sec
# of flashes/ recycling time 2400WS NA
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.