Alleen online Tronix Generator Explorer XT-SE 2400Ws incl. tas Expand

Tronix Generator Explorer XT-SE 2400Ws incl. tas

Innovatronix Innovatronix

291935

Nieuw

Generator; Draagtas; Netsnoer; Autolaadsnoer

Meer details

2 Stuks

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

699,00 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

Geschikt voor vrijwel alle merken! Wilt u uw studioflitsers buiten gebruiken, of op een locatie waar geen electriciteit is? Dan is de draagbare en compacte Tronix Explorer generator onmisbaar! Met dit apparaat wordt studiolicht wel heel erg mobiel! De Tronix Explorer XT2400 is een sinus omvormer die werkt op de meest voorkomende merken studioflitsers tot 2400 Ws. U kunt dus meerdere flitsers gelijk aansluiten, zolang hun gezamenlijke piekvermogen niet hoger is dan 2400Ws. De Tronix 2400 kan naast flitsen op 2400Ws ook zo'n 325/350W aan continuverbruik aan, bijvoorbeeld van een instellamp die continu brandt, al wordt het werken met instellamp niet aanbevolen. Door zijn snelle oplaadtijd kunt u buiten nagenoeg net zo werken als in de studio. Genereert ongeveer 750 flitsen op vol vermogen bij 300Ws en ongeveer 190 flitsen op vol vermogen bij 750Ws (een indicatie, dit verschilt per merk en per flitser)

Wanneer de batterij in de loop van de tijd zijn capaciteit verliest, is het mogelijk om zelf de batterij vervangen. Deze zijn verkrijgbaar bij de meeste electronica-speciaalzaken. Ter ondersteuning hebben we er een instructievideo bij gezet:
http://www.youtube.com/watch?v=0eV3ot0UZ6k
De batterijen in de Tronix generatoren zijn gevuld met gel. Om te voorkomen dat deze gel opdroogt ('lui wordt'), moeten de batterijen minstens eens per 3 maanden opgeladen worden. Bij weinig gebruik wordt echter aanbevolen om eens per maand op te laden. De Tronix generator is voorzien van een ingebouwde druppellader, die zorgt voor een constante lading en ontlading van de accu's. Deze accu's blijven daardoor actief. Bij dagelijks gebruik is het het beste om ook dagelijks op te laden. Om deze reden zit en een garantieperiode van 1 jaar op de batterijen. 

De Tronix generatoren werken met vrijwel iedere studioflitser. Hier is een lijst met flitsers waarmee is getest: http://www.innovatronix.com/index.php/component/k2/item/33-tronix-explorer-compatibility-chart

In de generator zitten verwisselbare accu's. Op deze accu's wordt een garantietermijn gegeven van 1 jaar.

 

Number of Pops and Recycling time
EXP XT-SE Monolight flash Load
# of flashes/ recycling time 200WS 800-1000 /
# of flashes/ recycling time 500WS 500+/ 3 sec
# of flashes/ recycling time 600WS 400 / 3-4 sec
# of flashes/ recycling time 1000WS 220 / >4 sec
# of flashes/ recycling time 1200WS 160+/ 5 sec
# of flashes/ recycling time 2400WS 60+/ 6-8 sec
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.