Alleen online Saramonic Dubbele Microfoon Set Draadloos SR-WM4C met Audiomixer AX100 Expand

Saramonic Dubbele Microfoon Set Draadloos SR-WM4C met Audiomixer AX100

Saramonic Saramonic

2232

Nieuw

1x SR-AX100; 1x 3.5mm kabel; 2x SR-WM4C zender; 2x SR-WM4C ontvanger; 2x 1/8(3.5 mm) Signaal koppel kabel; 2x Omnidirectional lavalier microfoon; 2x Bescherm dopje; 4x Riemklem; 2x Cold shoe mount adapter; Handleidingen; Garantie kaart

Meer details

10 Stuks

Magazijn Leverancier

279,00 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Saramonic dubbele microfoon set bestaat uit een AX100 audiomixer, met daarbij twee draadloze SR-WM4C zendersets. Een mooie combi, waarbij u met de twee meegeleverde lavaliermicrofoons gelijktijdig geluid kunt opnemen. Ideaal voor een interview, waarbij de stemmen van de interviewer en geïnterviewde op twee losse kanalen (links en rechts) binnen komen. In de montage kunt u beide kanalen opsplitsen en eenvoudig knippen in het geluid. Zo kunt u de beste delen van het interview bewaren en de audio naadloos van het ene in het andere gedeelte over laten lopen, zonder dat dit bij het eindresultaat hoorbaar is.

Toepassing dubbele microfoon set
De dubbele microfoon set is ideaal voor het vastleggen van interviews, presentaties, theaterproducties en dergelijke. Dankzij de relatief lage prijs is deze set ideaal voor de kleinere producties, maar kwalitatief ook goed en betrouwbaar voor het vastleggen van belangrijke gebeurtenissen.

Technische specificaties dubbele microfoon set
Beide zenders en ontvangers zijn in te stellen op vier verschillende kanalen, middels een schuifknop aan de zijkant. Op een open terrein kunnen de zender en ontvanger tot maar liefst 60 meter afstand met elkaar communiceren. Het outputvolume van de ontvanger kan middels een draaiknop worden ingesteld. Dankzij een handig LED lampje ziet u in één oogopslag of de batterij nog vol genoeg is. Afhankelijk van het type batterij gaat deze tot vijf uren mee.

Garantie 2 jaar
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.