Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Saramonic Universele Audio Adapter SR-AX100 Expand

Saramonic Universele Audio Adapter SR-AX100

Saramonic Saramonic

189425

Nieuw

1x SR-AX100; 1x 3.5mm kabel; 1x Handleiding; 1x Garantiecertificaat; 1x Verpakking

Meer details

4 Stuks

Magazijn Leverancier

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De SR-AX100 van Saramonic is een eenvoudige en functionele 2-kanaals audio oplossing voor uw DSLR camera. U sluit de SR-AX100 aan op uw camera met de meegeleverde 3.5mm kabel. Vervolgens heeft u 2 keer een mono of één keer een stereo 3.5mm ingang tot uw beschikking, waarvan u de inputlevel kunt aanpassen met de draaiknop.

Geen batterij vereist
U kunt de SR-AX100 gebruiken zonder batterij. Het passieve systeem werkt op basis van de fantoomvoeding van de camera.

De SR-AX100 in de praktijk
U zou de SR-AX100 als volgt kunnen gebruiken: op de stereo-ingang sluit u een shotgun microfoon aan, welke u op de bovenste hotshoe van de SR-AX100 bevestigt. Op beide mono-ingangen sluit u een lavaliermicrofoon aan. Dit kunnen ook draadloze microfoons zijn, waarbij u de ontvangers op de linker- en rechter hotshoe kunt bevestigen. U kunt met de stereo-mono knop schakelen tussen het geluid van de shotgun microfoon en het geluid van beide lavaliermicrofoons. Aangezien het geluid van beide mono kanalen op een separaat spoor naar de camera wordt gestuurd, kunt u beide in de montage los van elkaar bewerken.

Stereo en mono
Wanneer er een stereomicrofoon op de L of R poort wordt aangesloten, wordt één van de kanalen van deze microfoon geregistreerd. Op de andere ingang (L of R) kan uiteraard een andere microfoon worden aangesloten. De mono-3.5mm poorten bieden dus ondersteuning voor een stereo-3.5mm plug, maar niet beide kanalen worden dan doorgevoerd.

Garantie 2 jaar
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.