Alleen online Stereo Audio Verlengkabel 3,5 mm Male - 3,5 mm Female 5m Expand

Stereo Audio Verlengkabel 3,5 mm Male - 3,5 mm Female 5m

189300

Nieuw

1x Stereo Audio Verlengkabel 3,5 mm Male - 3,5 mm Female 5m

Meer details

24 Stuks

Magazijn Leverancier

9,95 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

Deze stereo 3.5mm verlengkabel is een handige accessoire om vijf meter extra lengte te creëren bij vele audio toepassingen. Aan de ene zijde bevindt zich een 3.5mm male jackplug en aan de andere zijde vindt u een 3.5mm female jackplug. Het geluid wordt in stereo (L/R) doorgevoerd. Dit is essentieel bij, onder andere, muziek en interviews. Mocht het geluid van de interviewer en geïnterviewde gesplitst op het linker- en rechterkanaal worden opgenomen, zorgt deze kabel er dus voor dat het geluid gescheiden wordt doorgevoerd.

Toepassing stereo 3.5mm verlengkabel
De toepassingen voor deze verlengkabel zijn bijna eindeloos; u kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om een bekabelde dasspeldmicrofoon van extra lengte te voorzien. Zo is er meer bewegingsruime bij interviews, waardoor u de camera verder bij de geïnterviewde vandaan kunt plaatsen. Ook is dit een ideale kabel om te gebruiken voor het Triggertrap en Miops systeem, om de afstand tussen uw smartphone en de camera te vergroten. Maar ook voor alle andere situaties op het gebied van audio, muziek en multimedia komt deze kabel van pas.

Smartphone verlengkabel
Deze kabel is niet geschikt voor smartphones, omdat deze van een ander type 3.5mm plug gebruik maken. Mocht u de verlengkabel toch voor uw smartphone willen gebruiken, dan kan dit met een TRS naar TRRS adapter, welke u vindt bij de optionele accessoires.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.